10 Şubat 2009 Salı

Olimpiyat Stadı....

Rüzgar paraşütü ve yamaç paraşütü gibi sporların yapılması için (çok amaçlı) yapılan bu güzide stadımızda futbol da oynanıyor..Oynanıyor ama bir de oynayanlara sormak lazım..

Ben çocukken mahalle arasında maç yapardık ve oynadığımız saha(Cadde ortası) nizami ölçülerde olmadığı için ya bir kale daha büyük olurdu ya sahamızın sağ tarafında topun devamlı altına kaçtığı bir araba-kamyon olurdu.ikinci yarı olduğunda kaleler değişildiği için tamamen farklı ortamda,şartlarda bir ikinci yarı oynanırdı.. Ve daha ilk kaleler seçilirken bunlar düşünülür ve ona göre saha ve kale seçerdik.Eminim bu hafta iki takımın kaptanları da rüzgarı düşünerek ''ilk yarı rüzgarı arkamıza mı alsak? İkinci yarı rüzgarı arkamıza alsak ya ikinci yarı rüzgar yön değiştirirse? gibi düşüncelerle saha-top seçimi yapmışlardır.. :)
İBB-Fenerbahçe maçı bitmiş yaklaşık 2-3 saat olmuş..Ben dükkandan eve dönerken maçtan geldikleri çok bariz 2 Fenerli gördüm yolda..Adamlar 2 saatte maça gitmişler,o soğuğu yemişler,bir de maçta yenilmişler,üstüne üstlük yine 2 saatte geri dönmeye uğraşıyorlar...Valla az bile yazmışlar stadın koridorlarına...



Hiç yorum yok: