9 Şubat 2009 Pazartesi

Bu hafta yine olanlar oldu...


Bu hafta ligte yine neler oldu böyle.... Trabzonspor son anlarda attığı gol ile galip gelirken,Sivasspor zayıf rakibini kolay geçti..Devre arasında transfer ettiği Kamanan'dan faydalanmaya başladı.Diğer takımların hali ortada..Fenerbahçe'den Beşiktaş'tan hiç bahsetmeyeceğim..Çünkü kötü oynuyorlar,uzun zamandır kötü oynuyorlar...Kadrolarına göre hocaları yok.. Kadroları da ahım şahım değil zaten...Hiç şaşırmıyorum puan kaybetmelerine,eksik rakiplerine rağmen pozisyona girememelerine.. Üzülmüyorum Beşiktaşım Puan kaybettiğinde..Şampiyon olamayacağımızı biliyorum...

Üzüntüm Metin Oktay'ların artık çıkmamasına,adam gibi futbolcularımızın olmamasına,adam gibi yöneticilerimizin olmamasına... Galatasaray maçından sonra Gs yönetiminin çıkışına şaşırıyorum..Sinirleniyorum... Daha 1 ay önce hakemlere verdiği destek kendi başarısı ile orantılıymış demekki..Bunları Beşiktaş Başkanı Y.Demirören'de sık sık yaptı.. Bir kişi de demedi kardeşim suç sizin takımınızda,futbolcularınızda,Suç sizde;Hedef saptırmayın diye..
Basın büyük güç; Basın yalakalık düzeyinde olan ilişkisini bozmak istemediği için bunları söyle(ye)miyor..Aziz Yıldırım'a Yıldırım Demirören'e Adnan Polat'a birileri bunları açık açık söylese,Bu adamlarla alay etse..(Alay edilecek düzeydeler çünkü) eminim futbolumuz çok gelişecek..

En çok şaşırdığım şey ise Futbol Federasyonunun bu tip konularda sessiz kalması.. Hiçbir Federasyon başkanı kendini bu 3 takımın üstünde göremiyor..Bir ''hoooop siz kimsiniz bunları bize söyleyebiliyorsunuz'' diyemiyor..Cezalar kesemiyor...Sahaları kapatamıyor..

Çok uzatmayacağım... Siteyi takip eden 2-3 kişi zaten görüyor,uzun zamandır futbol yazamıyorum..Yazılacak ne var ki...

1 yorum:

Adsız dedi ki...

valla çok güzel yazmışsın.adam italyada italyanın en büyük kulübü juventusu küme düşürüyor.diğer büyük milanı eksi bilmemkaç puandan başlatıyor keza juvede küme düşmesine rağmen eksilerden başlıyor.bizde neredeyse büyükler federasyonu küme düşürecek.hangi federasyon başkanı gelirse gelsin bu işler düzelmez.ya bu futbol direk başbakanlığa bağlı olacak bizim başbakan ulan sizin varya diyecek.ya genel kurmay başkanlığına bağlı olacak asker kodummu oturturum diyecek hiçkimse ağzını açamayacak yani diktatörlükle yönetilecek.yani bizim futbol federasyonla yönetildiği sürece hep böyle büyüklerin vesayetiyle gidecek.