12 Şubat 2009 Perşembe

Kader Haftası...



Bu hafta Hem Trabzonspor için Hem de Beşiktaş için kader haftası..Yıllardır süregelen şampiyonluk mücadelelerinde şampiyon olacak takım bu tür maçları kazanan takım oluyor.Bunun için Trabzonspor bu maçı kazanırsa şampiyon olabileceklerime inancım pekişir.Beşiktaş için ise Trabzonspor'u yense de şampiyon olur diyemem. İstikrarsız oynayan,doğru düzgün sistemi olmayan,bir başka deyişle sistem futbolu değilde başarıyı oyuncuların o günkü performansına bağlayan bir takım Beşiktaş. Beşiktaş'lı oyuncular maç günü üstün performans gösterselerde Trabzonspor'u yenemeyebilirler.Trabzonspor çok disiplinli oynayan özellikle savunmada alan savunmasını ve alan daraltmasını iyi beceren bir takım.2-3 haftadır da çok iyi oynuyorlar.
Maçın sonucu Trabzonspor lehine olursa Beşiktaş şampiyonluk yarışına havlu atar.Beşiktaş lehine olursa Beşiktaş'lılar sadece 1 haftalık sevinmiş olurlar.
Maçtaki kritik oyuncular:
Fabian Ernst ve Gustavo Colman
Nedeni: İçimden Öyle Geldi...

1 yorum:

Faruk dedi ki...

Açıkçası Beşiktaş için kesinlikle bir kader maçı buna katılıyorum çünkü mağlubiyet halinde rakibiyle arasındaki puan farkı dokuza çıkacak ve Trabzonspor'un şu anki performansıyla Beşiktaş'ın performansı karşılaştırıldığında pek kapanacak bir fark gibi gözükmüyor. Trabzonspor mağlup olsa bile zirvedeki iddiasından pek fazla birşey kaybetmez ama özgüvenlerini nasıl etkiler bunu bilemem. Fenerbahçe maçı bu maç için bir ölçü olmamalı bence çünkü Beşiktaş Fenerbahçe'den her şekilde bir iki gömlek daha iyi bir takım. En azından bir ''takım''. Holosko'nun olmayışı Trabzonspor için çok büyük bir avantaj olacak çünkü bana göre Beşiktaş kadrosunda Holosko ve Serdar Özkan'ın haricinde istenildiği zaman tempo yapacak yani vites arttıracak futbolcu yok, Serdar Özkan'ın da yedek soyunacağını tahmin ediyorum bu maç. Ön analiz oldu bu daha derinini maçtan bir gün önce Sportif Platform'da yaparız.

Unutmadan az linkli bi NBA Live 2009 atarsan çok spektaküler bi hareket olur ayrıca Beşiktaş maçı kazansın diye bi Nasr suresi okurum maçtan önce :)