15 Şubat 2009 Pazar

Fenerbahçe ve Sevgilileri...

Fenerbahçe uzun süren sessizliğinden kendini sıyırıp en sonunda ligin zayıf rakiplerinden Hacettepe'ye patladı.. Maçı izleyemedim,sadece golleri gördüm.. Basından takip ettiğim kadarıyla gollerin dışında da iyi bir oyun sergilemiş Fenerbahçe..İstatistiklere baktığımızda ise hemen hemen her şutun gol olduğunu görüyoruz.Rakip takımlar Fenerbahçe'nin gol silahları olan başta Alex,Semih(Çoğu zaman Guiza)'i alan savunması ile durdurduklarında Fenerbahçenin oyun yapısı da bozuluyordu.Ve rakipler uzun zamandır bunu başarabiliyorlardı.Hacettepe takımı aslında disiplinli oynayan maç boyu mücadele eden,zaten bunların dışında pek bir şey yapamayan bir takım.Dün de Hırslı,istekli bir Fener karşısında dayanmaları zaten imkansızdı.
Bütün bunlara rağmen Fenerbahçe'nin haftaya oynayacağı maçta yine bu tempoyla bu istekle,ve bu şut istatistiği ile oynaması zor gibi geliyor.
3 büyük takım malesef oyuncuların o günkü performanslarına dayalı,ilkel bir düzende ilerliyorlar.Aragones belki de bunu yıkmak,bu konuda öncü olmak için uğraşıyordur ve Aziz Yıldırım bütün bunlara bunun için katlanıyordur.

Hiç yorum yok: