9 Aralık 2009 Çarşamba

Başkan Adayları Ve Yöneticiler..



Bizim milletimiz bırakın uzak geçmişi yakın geçmişini hatta dünü bile çok çabuk unutuyor. Yıllardır Başkanımız Olan Yıldırım Demirören bu kadar hata yapmasına,kulübü borç batağına sürüklemesine rağmen 3-5 galibiyetin ardından ''Özverili Başkan'' damgası vurularak seçimlerde yeniden en güçlü aday olabiliyor.


Beşiktaş Başkan Adaylarından diğeri Murat Aksu yönetiminde birlikte çalışacağı yönetici adaylarını yavaş yavaş açıklıyor. Daha önceden açıkladıkları isimler Cumhurbaşkanlığı eski başdanışmanı ve RTÜK Kurucu Başkanı Ali Baransel,Baymak Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Akdoğan ve BAĞFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Yahya Kemal Gençer idi.


Son açıkladığı isim ise Emre Berkin.


Emre Berkin kimdir? Bir siteden copy paste yaptığım kadarıyla :)


Ankara'da 1961 yılında doğan Emre Berkin, 1982 yılında ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği Bölümü'nden mezun olmasının ardından 1984'te yüksek lisans eğitimini Şikago DePaul Üniversite'nde tamamladı. Emre Berkin, 1993 yılında şirketin Türkiye operasyonunu kurmak üzere Microsoft'a katıldı. 2006 yılına kadar Microsoft Avrupa Orta Doğu ve Afrika (EMEA) Bölgesi Başkan Yardımcısı ve Microsoft'un Orta Doğu ve Afrika (MEA) Bölgesi Başkanlığı görevlerini yürüten Berkin bu süre boyunca 79 ülkenin sorumluluğunu üstlendi. Halen şirket yönetimi, iş geliştirme, uluslararası açılım ve yatırımlar konularında bağımsız danışmanlık yapan Emre Berkin, 2007 yılında, Türkiye Bilişim sektörünün gelişimine yaptığı önemli katkılar nedeniyle, Türkiye Bilişim Sanayicileri Derneği (TÜBİSAD) ve TBD (Türkiye Bilişim Derneği) tarafından verilen 'Yaşam Boyu Hizmet' ödülünün sahibi oldu. Emre Berkin, sürdürdüğü çeşitli danışmanlık hizmetleri ve projelerin yanı sıra Birleşik Arap Emirlikleri ve İngiltere, Türkiye'de de Doğuş Grubu ve Anadolu Endüstri Grubu bünyesindeki şirketlerde yönetim kurulu üyesi olarak yer almaktadır.


Murat Aksu'nun açıkladığı hedef Profesyonel,yenilikçi ve kurumsal bir futbol kulübü yönetimi.
Bunu sağlamak için bulduğu yöntem ise kendi alanlarında çok başarılı olmuş iş adamları-yöneticileri Kulüp bünyesinde toplamak.
Sonuna Kadar Murat Aksu'nun desteklenmesi gerekiyor. Şuandaki Başkan Demirören'in başkanlığı öğreneceği falan yok.

Hiç yorum yok: