24 Mayıs 2009 Pazar

Ligin Kader Haftası..


Bu hafta oynanacak maçlardan sonra şampiyon,şampiyonlar ligine gidecek 2.takım ve ligden düşecek 3. takım belirlenebilir.

Beşiktaş-Galatasaray maçı hem şampiyonu belirleyecek olması itibariyle hem de derbi maçı olması nedeniyle bu haftaya damgasını vuracak maç olacak.. Stresli,Mutlaka yenmesi gerekli bir takım olan Beşiktaş,bunun yanında stresi olmayan sadece prestij için oynayacak olan Galatasaray.. Beşiktaş'ın favori olduğu Fenerbahçe maçını gördükten sonra bu maç için Beşiktaş mutlak kazanır diyemem.. Mustafa Denizli Fenerbahçe maçında yaptığı yanlışları görüp kupa maçında bunları tekrarlamamıştı.. Umarım Galatasaray maçında da iyi bir taktik düzen ve iyi mücadele ile Galatasaray'ı yenmeye çalışacağız.. Maçın gidişatını ilk dakikadan itibaren Fenerbahçe Kupa maçı gidişatı gibi olacağını düşünüyorum... Beşiktaş kendi yarı alanında Galatasaray'ın teknik oyuncularına yakın oynayarak başlayacak.. Galatasaray top yapmaya çalışacak ama Beşiktaş ilk başta bunu engellemeye çalışacak..Alan daraltıp Galatasaray takımını yormaya,sinirlendirmeye çalışacaklar... Maçı kazanması gereken bir takım aslında hücum oynayıp rakibi hata yapmaya zorlamalı ancak çok açık ki Beşiktaş bunu beceremiyor..Bundan dolayı bu tarz bir oyun oynuyor.. Galatasaray Beşiktaş'ın üzerine çok adamla gitme gafletinde bulunursa Beşiktaş kontra toplarda çok başarılı.. Galatasaray maçı dengede tutmak isteyip maç uzun süre berabere giderse bu Beşiktaş'ın aleyhine olur ve defansta açıklar vermeye başlar..


Sivasspor ve Trabzonspor'un maçları da en az bu maç kadar önemli tabiki.. Sivasspor'un kendi sahasında Gençlerbirliği'ni yenemezse,Trabzonspor Es-Es 'i Eskişehir'de yenemezse şampiyonluk şansları biter..

Pazar Günü saat 20:00 den itibaren Gözüm Galatasaray maçında Kulaklarım diğer maçlarda çok heyecanlı 90 dakika beni bekliyor... Hakeden Kazansın...































Hiç yorum yok: