14 Ocak 2009 Çarşamba

Transfer Söylentileri..

M.City yine Abarttı

Manchester City menajer'i Gary Cook Milano kentindeymiş. Kaka için AC Milan klubüne 100 milyon euro teklif etmiş.Milan klubü ise bu teklifi (şimdilik)reddetmiş.Kaka'nın bu teklif karşısındaki tepkisi..




Roguy Meye Ankaraspor'da

Ankaraspor uzun zamandır bu golcünün peşindeymiş.Yaklaşık 10 defa teklif yapmışlar ve en sonunda anlaşmışlar.Roguy Meye Gabon'lu.Meye 1.77 boyunda ve 22 yaşında.Gabon milli takımında da 15 defa oynamış.Macaristan liginden transfer edilen oyuncu 35 maçta 17 gol kaydetmiş.Hayırlı Olsun diyelim..

Brandao Marsilya'da



Shakhtar Donetsk ile uzun süren pazarlıkların ardından Brandao imzayı attı ve Marsilya takımına katıldı.Bu transfer Marsilya takımına 6 milyon euroya patladı. 28 yaşında olan ve izlediğim birkaç maçında çok bir özelliğini göremediğim bu oyuncu için fazla bir para bence.. Gerets'in bildiği birşey vardır herhalde..



OBODO'yu Kim alacak?


Christian Obodo İtalya gibi zorluk derecesi yüksek bir ligde 158 maça çıkmış bir önlibero.Devre arasında Beşiktaş'ında talip olduğu oyuncuya Espanyol,Portsmouth ve West Bromwich takımları da talipmiş.Bu takımlar arasında en fazla ücreti verebilecek takım Beşiktaş iken diğer takımların İspanya ve İngiltere takımları olması,Oyuncu ve klübü için birer seçim kriterleri.
Benim şahsi görüşüm ise ''Koca kafalı Başkan ve Oyuncu istemiyorum..'' şeklinde..








3 yorum:

Adsız dedi ki...

:)) koca kafalı başkan ve futbolcu istemiyorum sözüde enteresan:) brandaonun marsilyaya gitmesiyle artık ümit karan gerets görüşmeleride basındaki yerini kaybedecek sanırım.

Adsız dedi ki...

bi de bu arada yusufla delgado bir arada oynarmı diye bi post açarsan sevgili admin bu husustata görüşlerimizi belirtebiliriz:)

Melih Kazdağ dedi ki...

Google görsellere Obodo yazıp taratırsan anlarsın ''Koca kafa'' muhabbetini.Hele adamın birkaç fotoğrafı varki sadece kafadan ibaret olduğunu sanırsın.Bizim başkan gibi...