18 Temmuz 2010 Pazar

Futbola Geri Dönüş..


Bu bloğu neredeyse kapatmak üzereydim ki tuttuğum takım olan Beşiktaş'ın Quaresma transferi ve daha sonrasında Guti transferi tabiri caizse içimde yeni bir ateş yaktı. Sadece Beşiktaş'ı değil tüm futbol dünyasındaki haberleri,takımları transferleri takip etmeye başladım yeniden. Dünya Kupasını Malum Neden(Dila Sultan) den dolayı neredeyse hiç takip edemedim.

Yayın gelirindeki beklenmeyen artış ile kulüplerin bütçesindeki doğru orantılı artış kulüplerimizin daha kaliteli yabancı oyuncuları yavaş yavaş


Türkiye'ye getirmesiyle sonuçlanıyor. Bu kalite artışı yıllar boyu devam ederse ligimizin kalitesi ve popülerliği artacak ve daha da kaliteli hocalar daha da kaliteli yabancılar ülkemize gelecek.

Yıllar boyu savunduğum birşey vardır. Avrupa'daki hiç bir takımın Beşiktaş,Galatasaray,Fenerbahçe kadar taraftarı yok. Sadece Türkiye içinden bahsetmiyorum. Özellikle de yurt dışında yaşayan Türkler büyük bir gelir kaynağı aslında.

Takımlarımız bütün altyapısızlığa rağmen Avrupa'da daha da başarılı olacaklar kanımca.

Gelelim renklerine vurulduğum takımım olan Beşiktaş'a. Buradan kulübümüz,takımımız(Bu dönemde transferler) hakkında buradan nacizade yorumlarımı yazacağım ve Twitter'da da yayınlayacağım.


Hiç yorum yok: