16 Haziran 2009 Salı

Büyük Transferler...



Fenerbahçe transfer sezonuna bu sene de hızlı girdi ve Türkiye sınırları içinde alınabilecek 2 iyi oyuncuyu Mehmet Topuz'u ve Özer Hurmacı'yı transfer etti.. Bu iki oyuncunun transferi birincisi Fenerbahçe'ye kadro genişliği sağlama açısından çok önemli,ikincisi ise bu oyuncuların diğer büyük takımlara transfer olmasını engelledi..
Fenerbahçe'nin kaliteli türk oyunculara sarılması çok doğal.. Çünkü performans gösteremeyen yabancı oyuncularıyla sözleşme yenilediler. Yabancı hakları 1 veya 2... yani yurt dışından takıma katkı yapabilecek 1 veya 2 oyuncu alabilirler. Bu zorunluluktan dolayı bu 2 oyuncuya astronomik bonservisler veriliyor...
Bu transferlerden birincisi Mehmet Topuz hem kalitesi bakımından hem de transfer sürecinden sonra kulübe kazandırdığı prestij açısından daha önemli bir transferdir.. Özer ise kadroya derinlik kazandıracak,kendini geliştirip büyük takımda oynamayı öğrenirse faydalı olacak bir oyuncu..
Fenerbahçe her ne kadar çok para harcasada bu iki oyuncuyu alarak büyük iş yapmıştır.. Bu oyunculara milli takımın da ihtiyacı var.İnşallah performansları yüksek olur..
Bir konu daha var.. Büyük takımlar her sene olduğu gibi bu sene de kendini parlatan,performansı iyi olan yerli oyuncuları hemen transfer ederek diğer takımlarla aralarını giderek açıyorlar.. Seneye şampiyonluk mücadelesi 3 takım arasında geçecek gibi...

1 yorum:

omanim dedi ki...

gerçekten aziz başkan çıldırmış büyük transferler yapıyor.3 sene üst üste şampiyon olacağız açıklaması saçma bir açıklamaydı çünki hiçbir kadronun şampiyon olma garantisi yoktur ama yaptığı ve yapacağı transferlerle şimdiden şampiyonluğun en güçlü adayı olacağını gösterdi.