5 Nisan 2009 Pazar

Kritik Hafta...


Bu hafta benim için çok iyi başladı... Çok zorlu görünen Kayserispor maçı rakibin 1 kişi eksik kalmasıyla çok kolay geçti.. Beşiktaş'ın sahada defansif oynayan oyuncuları çok formda ve işleri
ni mükemmele yakın yapıyorlar..Hatta Ernst hücum organizasyonlarında da çok başarılı..Beşiktaş'ın hücum oynayan ve onlardan gol beklenen oyuncuları ise çok formsuz..Nobre'nin sözleşmesiyle ilgili sorunları var herhalde;son 3-4 haftadır o eski mücadelesi yok. Bobo'nun uzun süre devamlı oynamamasından kaynaklanan bir tutukluluğu var.Atılması kolay golleri kaçırdı.

Sivasspor yoluna puan kaybetmeden ilerliyor.Denizlispor deplasmanında 2-0 gibi çok net bir skorla galibiyeti yakaladı..Liderliğini devam ettirdi.

Fenerbahçe Eskişehirspor maçına çok önemli oyuncularından yoksun çıkacak.. Lugano,Emre,Alex (belki G.Gönül) Özellikle Lugano ve G.Gönül hem defansif hem ofansif çok büyük eksiklikler.Bunlara rağmen Fenerbahçe maçı kazanmak zorunda.Bu maçtaki galibiyet harici her skor yarıştan kopma anlamına geliyor.

Galatasaray bugünlerde çok karışık.Galatasaraylı yöneticiler şimdiye kadar hiç yapmadıkları hataları son 1-2 aya sıkıştırdılar.Hocalarıyla yollarını ayırıp tecrübesiz Bülent'i başa geçirdiler.Hemen ardından Lincoln sorunu ortaya çıktı ve oyuncunun izinsiz ülkesine gitmesine göz yumdular.Oyuncu alay eder gibi gidip geldi ve çalışmalara yeniden birşey olmamış gibi başladı.Bütün bunlardan sonra Adnan Polat Lincoln'e hala sahip çıkıyor ve Galatasaray'ı seviyor ve gitmek istemiyor vb sözler sarfetti. Kısacası kriz yönetimini beceremediler.Yeni Hocalarına sahip çıkamadılar,Bülent Hoca'yı koruyacaklarına Lincoln'ü korudular.Bütün bunlardan sonra futbolcular gelecek herhangi bir başarısızlığı Lincoln'e ve Tecrübesiz Bülent Hoca'ya bağlayıp bütün bunlardan kurtulabilirler; Ki bu bir takım için en tehlikeli şeydir.

Trabzonspor büyük maçların takımı İBB ile oynayacak ve İBB maçları ortasahada kilitleyip beraberliğe oynayan ve atarsam kardır mantığıyla oynayan bir takım.Diğer büyük takımların maçlarında da gördüğümüz gibi İBB maçları çok zorlu maçlar geçiyor.Trabzonspor'un çok zorlanacağını tahmin ediyorum.

Bir Beşiktaşlı olarak maçımızı yendik diğerlerinin sonuçlarını bekliyoruz...Amaaannn Onlar düşünsün...

Hiç yorum yok: